Nationellt prov i Matte B


Roligt kanm an ha med grafritade räknare :) själv vet jag inte hur man ritar med min men Tove har en lite lyxigare variant som man förstår sig på.. Är de en kanin eller är de en hund..?

Jaa, som ni säkert förstått har jag precis haft Matte nationella. Det var ju... kul. Nej, de gick inte bra, men igårkväll trodde jag att de skulle gå sämre.. Hm, en fördel med att vara pessimist! Man blir alltid glatt överraskad!

Ja juste, imorse innan jag skulle till skolan fick jag höra att de skulle regna. Så jag tänkte att mina små ballerina med 2cm kilklack kan jag ju inte använda... och mina favoritsneakers är trasiga..
Då har jag bara tusentals klackskor kvar att välja mellan ! Jag som inte gått i klackar på ett halvår!
Kände mig lite lustig faktiskt.. speciellt när jag försökte gå på bussen och bussfittan rejsade iväg i full fart innan jag satt mig :)

Hoppas på att ingen märkte hur idiotiskt jag gick idag.. kände för första gången att jag faktiskt gick fult i klackar.



Tjockishelg..

I helgen har jag o Marcus tillsammans smällt i mig 300g chips, 200g choklad, 2½ liter cola och två pizzor.
Jag åt typ 70% av chipspåsen.. Tjockis-kurvor here I come!
Nej då, jag kan inte bli tjock. Det har faktiskt pappa sagt till mig! sådeså!
Mysig helg har de varit endå, men jag kan inte komma på vad jag gjort. Jo, familjen+marcus har tittat på en hästgård jag vill flytta till (kommer aldrig hända men visst vore de mysigt med hästarna utanför huset?)... och jag o marcus har varit i stallet :) de var de. Juste jag har haft en hel del fighter med morsan också.. suck.
Alla kvällar har jag gjort min pojvän besviken genom att vara seg och tråkig hela kvällen för att sedan somna tidigt. Men om man somnar tidigt vaknar man också tidigt! och de är jättebra - man hinner ju använda hela dagen! ..... till vadå?... hm.. ligga i sängen och prata! och vara läääänge i stallet. hehe.

seriöst o intressant inlägg de blev. hoppsan. jaja,


Fastnade i träsk :(

Ursh! När jag var ute och red idag med Hrifla så fick jag för mig att klättra lite med henne i skogen.. i en, för mig okänd, skog. Det slutade med att jag red in hrifla rakt i ett kärr, som var djupt upp till mina vrister.. hon doppade hela benen och lite av magen i den där hemska sörjan och kunde knappt ta sig loss.. De regnar här i Uppsala, så all mark var lite blöt... jag trodde de var vanlig åkermark! Fy vad jag var rädd, dedär tio sekundrarna kändes som 5 minuter.. men min starka fina häst lyckades ta sig upp med alla benen och ryttaren i behåll tillslut! :D Matte är väldigt stolt och glad över min häst idag.. Är väldigt förvånad över att jag inte panikade.. Det enda jag gjorde var att säga typ lugna saker som "braaa gumman kom igen nu tar vi oss upp härifrån" iställer för att skrika och gråta..
Idag var turen på min sida, och tack gode gud för det! Hade inte velat se min häst drunkna, inte för att jag tror att de var tillräckligt djupt men.. efter ett par minuter tror jag inte hon skulle orka slita mer.

Jaja!
Är hemma nu och tjockar i mig pasta med ädelost-sås och cola.. mumma!
har lite ångest över tyskan.. ska sätta igång med den strax och hoppas att de är okej att jag skickar in den 3 timmar försent.. Så de är väl det som min kväll kommer gå åt till!
Ha de bra!


vad glad jag blir...

När jag ska ha skrivit en sammanfattning på tyska om en halv film, fick uppgiften för en timme sedan och ska lämnat in den idag klockan 17! vad tänker han med ibland vår käre nicolas? Jag ska med bussen om en halvtimme och kommer inte hem förän vid fem. Tack!


RSS 2.0